רכיבים: 83% בשר בקר ועוף (מינימום 4% בקר); 17% מוצרים ממקור צמחי. תכולות: חלבון: 12%, שומנים: 6%, אפר: 6%, סיבים: 0.60%.
רכיבים: 83% בשר עוף ומוצרי עוף; 17% מוצרים ממקור צמחי. תכולות: חלבון: 12%, שומנים: 6%, אפר: 6%, סיבים: 0.60%.
רכיבים: 90% - בשר עוף ומוצרים מן החי, 10% ירקות: עמילן אפונה, גזר ופטרוזיליה טריים (שורש ועלים). תכולות: חלבון: 12%, שומנים: 6%, אפר: 6%, סיבים: 0.60%.
עיצוב פיתוח והקמה אופיר שפיגל יחסי ציבור וקשרי ממשל
כלי נגישות